Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Kinderwagen Demo Dag Meppel

Door 03-03-2017 3208 keer bekeken 1 reactie

Kinderwagens… Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Welke kinderwagen loopt het lekkerst? Welke is klein op te vouwen? Wat is het verschil tussen alle kinderwagens? Kortom, wat is de beste kinderwagen voor jou? Op zaterdag 18 maart 2017 organiseert BabyPlanet de Kinderwagen Demo Dag in de winkel in Meppel. Kom je ook?

Kinderwagen Demo Dag

Kinderwagen demonstraties

Een kinderwagen kopen is een bijzondere happening. Vaak ga je samen met je partner op onderzoek of neem je de aanstaande opa en oma mee naar de winkel. Je wilt er van alles over weten, want je wilt de beste keuze maken bij het kopen van een kinderwagen. Dit is straks hèt middel waar jij dagelijks je kindje in vervoert. Over kinderwagens valt een hoop te vertellen. Om je een goed beeld te geven van de verschillende merken, hebben we deze dag meerdere leveranciers uitgenodigd in de winkel. Want wat is nu het verschil tussen een Joolz en een Bugaboo kinderwagen? Onze eigen hostesses èn de leveranciers leggen het je graag aan de hand van demonstraties uit.

Extra acties bij aankoop van een kinderwagen

Tijdens de Kinderwagen Demo Dag ontvang je leuke musthaves bij aankoop van een kinderwagen, bovenop de bestaande acties van BabyPlanet (bijvoorbeeld het gratis shoptegoed wat je spaart met onze Clubkaart). Zo krijg je bij een Joolz Day of Geo een gratis Joolz Essentials pakket, bestaande uit een prachtige wikkeldoek, een laken en hoeslaken voor de reiswieg. Bij een Koelstra buggy ontvang je een gratis regenhoes en bij een Koelstra Binque Daily kinderwagen een bijpassende verzorgingstas. Bij aankoop van een Stokke Trailz, Scoot of Xplory ontvang je een Stokke voetenzak. Allerlei leuke acties die alleen op zaterdag 18 maart bij BabyPlanet Meppel gelden.

Kinderwagen Demo Dagen

Gratis Mini- Fotoshoot met Jeltje Rinzema Fotografie

Als klap op de vuurpijl geven we een mini-fotoshoot van je pasgeboren kindje van Jeltje Rinzema Fotografie cadeau bij aankoop van een kinderwagen. Benieuwd naar het werk van Jeltje? Tijdens de Kinderwagen Demo Dag kun je Jeltje Rinzema alvast in de winkel aan het werk zien.

Win-actie

Winnen! Wie houdt er nu niet van? Tijdens de Kinderwagen Demo Dag maak je kans op verschillende leuke kinderwagen prijzen. Iedereen mag meedoen!

Gratis kinderwagen APK-tje

Ben jij al in het bezit van een kinderwagen? Na vele kilometers wandelplezier kan je kinderwagen soms wel een onderhoudsbeurt gebruiken. Tussen 11.00 en 16.00 uur is ‘kinderwagendokter’ Martin aanwezig om kinderwagens na te kijken. Tijdens deze servicebeurt wordt onder andere het frame gereinigd en worden de beweegbare onderdelen ingevet. Voor eventueel nieuwe onderdelen vragen we een kleine vergoeding. Zo kun jij weer een lange tijd vooruit met je kinderwagen.

Het belooft een super leuke dag te worden bij BabyPlanet in Meppel. Je bent van harte welkom!

Kinderwagen Demo Dag BabyPlanet

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Geplaatst in: In onze winkels
Gast
8 maart 2017
Ga ik zeker heen!
Voeg reactie toe
Bezig met laden...