Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Je babykamer stylen met Noppies Baby Home

Door 03-02-2018 1239 keer bekeken Geen reacties

Nieuw bij BabyPlanet is het stijlvolle en comfortabele beddengoed van Noppies Baby Home. Naast positie-, baby- en kinderkleding is Noppies begonnen met een nieuwe lijn: namelijk een prachtige collectie beddengoed. De collectie van Noppies Baby Home bestaat uit onder andere wieg- en ledikantdekens, slaapzakken en hydrofiel doeken.

Beddengoed van organisch katoen

Het beddengoed is ontwikkeld met de gedachte die Noppies ook in de kledingcollecties over wil brengen; stijlvolle en comfortabele producten zijn hiervan het resultaat. Het katoen dat is gebruikt is 100% organisch en heerlijk zacht. Extra fijn voor mama's en baby's!

Kleuren en stoffen

De mooie kleuren van de Noppies Baby Home collectie zijn mooi om met elkaar te combineren. Voor de frissere look kun je kiezen voor de katoenen dekens in licht roze, mint en licht grijs en als je van een klassieke en subtiele stijl houdt, zijn de gebreide slaapzakken en dekens in de kleuren oud roze, donker groen en donker grijs mooi. Zelfs als deze stijlen gecombineerd worden is de babykamer een plaatje!

Noppies online en in onze winkels

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Noppies Baby Home collectie? > Klik hier of op de banner hieronder en bekijk de producten in onze webshop. Gratis verzending vanaf €35,- in heel Nederland & België. Natuurlijk is de collectie ook te bewonderen in onze > vijf BabyPlanet babywinkels.

 

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Geplaatst in: Nieuwe producten
Voeg reactie toe
Bezig met laden...