Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

IZIPIZI zonnebril kopen

Door 15-05-2019 1725 keer bekeken Geen reacties

 

Je kent ze vast! Die super leuke zonnebrillen voor baby's en kinderen van IZIPIZI. Hoe leuk als jouw kleine net zo'n hippe zonnebril op kan als jij. En nog belangrijker; het beschermt de ogen van je kindje ook nog eens goed!

Veilig in de zon kijken

De zonnebrillen van IZIPIZI bieden optimale bescherming voor de ogen van je kind, dankzij de gepolariseerde lenzen met 100% UV-bescherming, categorie 3. Wist je dat kindjes niet wegkijken van fel zonlicht? Terwijl kinderen veel kwetsbaarder zijn voor veel licht en UV-straling dan volwassenen. De ogen van kinderen bevatten namelijk minder beschermend pigment.

Met een zonnebril van IZIPIZI is je kleine dus super hip én goed beschermd. Volgens opticiens beschermen we in Nederland onszelf en onze kindjes te weinig tegen UV-straling en zonlicht. "Maar in Nederland schijnt de zon toch niet veel?" Horen we je denken... Nou, meer dan je denkt! Het is belangrijk om ons met de middelen die er zijn te beschermen. Met zonnebrand en/of kleding beschermen we de huid en voor bescherming van de ogen zijn zonnebrillen onvermijdelijk. Zorg er dus voor dat je zonnebril 100% UV-beschermend is.

Maten en kleuren

Bij BabyPlanet zijn we dol op de zonnebrillen van IZIPIZI! In onze winkels in Drachten, Groningen, Meppel, Assen en Sneek én in onze webshop hebben we ze in de volgende maten en kleuren:

IZIPIZI Baby zonnebril

De Baby zonnebril is geschikt voor kindjes van 0 - 12 maanden en verkrijgbaar in de kleuren zwart, lemonade, denim blue en pastel pink.

IZIPIZI zonnebril voor Kids

De Kids zonnebril is geschikt voor kindjes van 3 - 36 maanden en verkrijgbaar in de kleuren zwart, lemonade, denim blue en pastel pink.

Wist je dat bij de zonnebrillen voor Baby en Kids een hoofdbandje zit? Zo blijft de bril mooi zitten en trekt je kleine de bril niet van het hoofdje! Wat ook erg handig is, is dat het de zonnebrillen (Baby en Kids) buigzaam zijn en daardoor niet snel breken.

IZIPIZI Junior zonnebril

De Junior zonnebril is geschikt voor kinderen van 2 - 12 jaar en model in twee modellen; model #D en #E. Beide zonnebrillen zijn verkrijgbaar in de kleuren turtoise en blue turtoise. De zonnebrillen zijn voorzien van een soft touch afwerking, waardoor ze een hoog draagcomfort hebben! En de scharnieren van de brillen zijn flexibel.

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Geplaatst in: Nieuwe producten
Voeg reactie toe
Bezig met laden...