Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Hippe vloerkleden van Tapis Petit

Door 20-08-2020 176 keer bekeken Geen reacties

Oh wat zijn we super blij met de nieuwe hippe vloerkleden van het Nederlandse merk Tapis Petit, in ons assortiment. Prachtige kleuren en vormen, geschikt voor iedere babykamer of tienerkamer.

Tapis Petit vloerkleed

The world is at your feet met een vloerkleed van Tapis Petit!

Tapis Petit is een Nederlands merk gespecialiseerd in zachte kindervloerkleden. Zacht zijn ze zeker, maar heb je de mooie kleuren ook al gezien? Bij BabyPlanet zijn we er echt verliefd op. De kleuren passen helemaal thuis in de babykamer van nu. Natuurlijk zijn de vloerkleden ook geschikt voor een tienerkamer of zelfs in de woonkamer. Bekijk hier alle hippe kleurtjes en vormen.

Wist je dat de vloerkleden van Tapis Petit gewoon in de wasmachine kunnen? Daar houden wij mama's van...

Tapis Petit hippe babyvloerkleden

Om de wereld veilig te stellen voor de generaties die na ons komen gaan, werkt Tapis Petit samen met fabrieken die goed zorgen voor het milieu en personeel. Medewerkers van de fabrieken werken in een veilige werkomgeving en krijgen eerlijk betaald, daarnaast zijn de materialen milieuvriendelijk.

Welke vloerkleden zijn er voor de babykamer?

Naast dat vloerkleden een warme uitstraling geven aan de babykamer, is het ook nog eens heerlijk zacht onder je voeten. De vloerkleden van Tapis Petit zijn er in verschillende designs en kleuren, zoals:

- Vloerkleed Leeuw: Een gewild kleed onder onze klanten. Dit kleed is 100 x 100 cm. Dit kleed is er al vanaf €59,95
- Vloerkleed Round Anna: Dit kleed is er in meerdere kleuren in maat 110 x 110 cm. Gemaakt van getuft katoen en afgewerkt met vrolijke rafels aan de zijkant. Dt kleed kost €69,95.
- Vloerkleed Emily Dot is rechthoekig en zou ook goed in je woonkamer passen. De maat 120 x 170 cm kost €99,95.

Shop hier alle modellen en uitvoeringen van de Tapis Petit collectie.


Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Voeg reactie toe
Bezig met laden...