Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Hippe merken positiekleding

Door 10-10-2017 3417 keer bekeken Geen reacties

De mooiste positiekleding van Noppies, Supermom, Love2Wait en MamaLicious vind je in onze winkels! Ons knappe model (en vaste klant) Mariël is 38 weken zwanger van haar eerste kindje. Deze mooie mama in spé vindt hippe en comfortabele positiekleding net zo belangrijk als wij en ging een dagje met ons op stap voor een fotoshoot. In deze blog lees je over de herfst- en wintertrends in positiekleding èn zie je natuurlijk de mooie foto's van Mariël. 

Hippe positiekleding van noppies

Positiekleding in verschillende stijlen

Voor iedere mom to be is er keuze in stoer, casual, vrouwelijk óf juist een combinatie van de verschillende stijlen. Comfort en het lang kunnen dragen van de positiekleding is voor de meeste (bijna) mama's erg belangrijk. Daar houden we bij BabyPlanet altijd rekening mee. De leopard dress van Noppies kun je zelfs na je zwangerschap nog lang doordragen. De blinde rits is handig wanneer je je kindje borstvoeding gaat geven.

Positiekleding Love2Wait

De camel coat is onmisbaar in elke kledingkast en staat mooi bij bijna iedere outfit. Deze klassieke jas is van Love2Wait en is geschikt voor zowel zwangere vrouwen als mama's met een 'platte buik'. De extra strook stof aan de voorkant kan er na je zwangerschap afgeritst worden, zodat de jas altijd mooi aansluit.

Positiejurk zwanger

Positiejurk of positiebroek?

De mooiste positiejurken zijn stoer met boots of sneakers of worden zakelijker of nog vrouwelijker in combinatie met lakschoenen. Jurken kun je dragen met blote benen (brrr), met een 20 denier zwarte panty of met een donkere legging voor de warmte. Mariël draagt de gestreepte jurk van Noppies met okerkleurige sneakers voor de stoerdere look. De jurk met het roze sreepje is van Mamalicious, gecombineerd met een lekker warm vest van Love2Wait en witte sneakers (perfect bij bijna elke outfit).

Positie jeans

Meer een jeans type?

De meeste broeken hebben veel stretch en een hoge band die lekker over je buik gaat. We hebben blauwe en grijze jeans, van skinny tot flared en van geen wassing tot een gave stone wash. Ook voor grote maten positiejeans kun je bij BabyPlanet terecht. Op de foto hierboven draagt Mariël een Love2Wait jeans casual, in combinatie met de roze trui van Mamalicous; super leuk door de flared mouw. De grijze jeans van Mamalicious draagt Mariël ton-sur-ton met de a-symmetrische tuniek van Noppies. Mariël haar eigen hoed maakt de outfit helemaal af!

Positiekleding bij BabyPlanet

Inspiratie en advies

In de winkels van BabyPlanet kun je de gehele positiecollectie zien, voelen èn natuurlijk passen. Kun je geen keuze maken tussen alle mooie items? Geen probleem! In de paskamer hangen alle foto's van Mariël haar fotoshoot, waar ze veel items in allerlei combinaties en stijlen laat zien.

Natuurlijk adviseren onze dames in de winkel je ook graag! Wil je graag langskomen in één van onze winkels? Leuk! Je vindt BabyPlanet in Drachten, Sneek, Meppel, Assen en Groningen. Wil je winkelen op een tijdstip dat het jou uitkomt? En er zeker van zijn dat er een BabyPlanet hostess geheel tot jouw beschikking staat? Maak dan een personal shopper afspraak.

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Geplaatst in: In onze winkels
Gerelateerde blogs
Voeg reactie toe
Bezig met laden...