Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Happy New Year Meepakkers

Door 21-12-2018 1043 keer bekeken Geen reacties

Bij BabyPlanet sluiten we het jaar feestelijk af. Met de Happy New Year Meepakkers maken we je graag blij met te gekke kortings- en cadeauacties! Deze leuke acties gelden in de winkels én webshop van BabyPlanet tussen 24 december en 6 januari. Wat de acties precies inhouden, lees je in deze blog.

Happy New Year Meepakkers

10% Shoptegoed cadeau!

Ben je op zoek naar een kinderwagen en/of babykamer voor je baby? Bij BabyPlanet snappen we dat dit een bijzondere happening is. Want met deze aankopen wordt het allemaal steeds een beetje meer 'echt'! Van 24 december t/m 31 december is hét moment om je kinderwagen en/of babykamer uit te zoeken bij BabyPlanet. Je ontvangt nl. gratis shoptegoed voor je volgende aankopen! Deze actie geldt bij aankoop van een kinderwagen (+accessoires) en/of een babykamer (+ accessoires). Lees gauw verder...

gratis shoptegoed bij aankoop van een kinderwagen of babykamer

Hoe werkt het?

Stel je koopt een kinderwagen t.w.v. €699,- Dan ontvang je van ons een voucher met 10% shoptegoed. In dit geval is dat €69,90. Deze voucher kun je besteden bij je volgende aankoop bij BabyPlanet. Handig! Zoals je inmiddels weet, zijn er véél spulletjes nodig voor de kleine!

Wil je niet alleen een kinderwagen, maar ook bijpassende accessoires zoals een voetenzak, dekentjes, een verzorgingstas en een autostoeltje kopen? Ook op deze artikelen ontvang je 10% shoptegoed voor je volgende aankoop. Hoe hoger je aankoopbedrag, hoe hoger je shoptegoed! Dat is toch super leuk shoppen?

Natuurlijk is er wel een aantal voorwaarden bij deze actie: Het shoptegoed ontvang je in de vorm van een voucher. Bestel je via de webshop? Leuk! Dan maken we een unieke kortingscode voor jou aan die je kunt gebruiken bij je volgende aankoop. Je ontvangt het shoptegoed ná de betaling van je kinderwagen en/of babykamer (+accessoires). Deze actie geldt niet op lopende kortingsacties. Daarnaast ontvang je geen spaarpunten voor je BabyPlanet Clubcard bij deze aankopen.

Happy New Year Meepakkers

Happy New Year Meepakkers

Maar dat is nog niet alles. Van 24 december t/m 6 januari profiteer je onder andere van bovenstaande Happy New Year Meepakkers! Leuke kortingsacties waar jij zeker wat aan hebt. > Bekijk hier alle Meepakkers.

40% korting op baby- en positiekleding

Start 40% korting op baby- en positiekleding!

Vanaf maandag 24 december shop je de gehele herfst- en wintercollectie baby- en positiekleding met 40% korting! Dus ook merken als Noppies, Z8, Vingino, Tumble 'n Dry, Feetje, Name It, MamaLicious, Love2Wait en SuperMom. En met het super advies van onze toppers in de winkels, slaag je zeker weten voor een hippe en comfortabele outfit! (deze actie geldt niet op de nieuwe en basiscollectie) 

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Voeg reactie toe
Bezig met laden...