Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Nu Hangloose Baby kopen bij BabyPlanet

Door 15-07-2016 1733 keer bekeken Geen reacties

Hangloose Baby bij BabyPlanet

Wauw! Een nieuw gaaf product bij BabyPlanet! De Hangloose Baby is een boxkleed en hangmat in één. Een product met een mooi verhaal. Hangloose Baby is namelijk ontworpen door vijf vaders uit Scheveningen! 

Hangloose boxkleed

Wat is Hangloose Baby. Een boxkleed, speelkleed of hangmat?

De Hangloose Baby is op het eerste oog een mooi stijlvol box- en speelkleed, maar wat dit boxkleed anders maakt is dat je het ook als hangmat in de box kunt gebruiken. De Hangloose Baby wordt door middel van riempjes bevestigd in de hoeken van de babybox. Je kindje ligt er heerlijk relaxed in en dat met een rechte lighouding. Dit maakt de Hangloose Baby uniek; er zit een versteviging in het liggedeelte zodat je kindje goed en gelijkmatig ondersteund wordt. De Hangloose hangmat is verstelbaar waardoor je zelf kunt bepalen hoe hoog je kindje komt te liggen in de box. Hierdoor hoef je niet zo ver te bukken om je kindje te pakken of neer te leggen. De Hangloose Baby hangmat is te gebruiken voor kindjes van 0 tot en met 3 maanden. In de periode daarna gebruik je de Hangloose Baby gewoon als boxkleed of speelkleed voor binnen of buiten! Bekijk hier alle boxkleden online en bestel dit gave product gemakkelijk in de webshop van BabyPlanet.

Designed by daddies, loved by babies

Hangloose Baby is opgericht door de vijf vaders Thomas, Rick, Daniel, Dick en Lars. Dick zag zijn pasgeboren zoontje Huub genieten in de hangmat die zijn tante Tini speciaal voor hem had gemaakt. Kleine Huub huilde veel maar toen hij relaxed in de hangmat lag, was het huilen voorbij. Dick’s vrienden kwamen op kraamvisite en wisten niet wat ze zagen. En zo kwam van het één het ander. Tante Tini’s hangmat werd het startpunt voor Hangloose Baby. 

Hangloose

Baby Innovation Awards

De papa’s uit Scheveningen lieten zich bij het ontwerp inspireren door de Japanse papiervouwkunst Origami, waardoor je de bovenlaag van de Hangloose Baby in allerlei vormen kunt vouwen voor extra steun. Doordat de hangmat uniek in zijn soort is, vielen de heren direct op met hun idee bij de Baby Innovation Awards 2016. En ja hoor, wat ze nooit hadden verwacht gebeurde. Ze wonnen de eerste prijs! Een pluim op hun werk!

Voor wie is dit product gemaakt?

De Hangloose Baby hangmat en boxkleed in één kun je zwevend in de babybox gebruiken voor kleine baby’s totdat je baby zich zelfstandig kan draaien en oprichten. Daarna gebruik je het verder als boxkleed en speelkleed voor binnen of buiten en kan het nog jaren mee. De maat is 80 bij 100 centimeter. De Hangloose hangmat is te gebruiken in boxen met een binnenmaat vanaf 72 bij 86 centimeter. In vrijwel alle standaardboxen dus. Je koopt de Hangloose voor jezelf, voor je baby of als super gaaf en origineel kraamcadeau. Ben je enthousiast geworden en wil je de Hangloose Baby online kopen? Dat kan in de online webshop van BabyPlanet. De Hangloose Baby kost €89,- inclusief verzendkosten. Bestel de Hangloose Baby online.

Hangloose!

Nu horen wij je denken, waar komt die naam Hangloose eigenlijk vandaan? Hangloose komt uit de surfwereld en is een wereldwijde begroeting onder surfers waarbij je aan elkaar laat weten dat het relaxt gaat. Hoe toepasselijk is dat voor deze vijf vaders die dit precies voor ogen hebben met Hangloose Baby: relaxt, vrij en cool!

Hangloose ontwerpers

Bekijk hier het verhaal van de 5 vaders van Hangloose Baby:

Hangloose Baby

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Geplaatst in: Nieuwe producten
Voeg reactie toe
Bezig met laden...