Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Geef je op voor de Mini-fotoshoot

Door 14-03-2019 1794 keer bekeken Geen reacties

Trek je kindje(s) alvast maar iets moois aan, want de Mini Fotoshoot-four is al heel snel! Vanaf 5 april komt Jeltje weer langs de BabyPlanet winkels is Drachten, Groningen, Meppel en Assen en maakt ze de mooiste foto's!

Baby fotoshoot

Baby Mini Fotoshoot

Waarom de Mini-fotoshoots van Jeltje zo razend populair zijn? En binnen no-time compleet volgeboekt? Allereerst is er geen geduldigere fotografe dan Jeltje Rinzema. Ze gaat heel prettig te werk met (de kleinste) kindjes. Ja hoor, zelfs als je kindje even (heel erg) moet huilen, weet Jeltje er toch nog een prachtige foto van te maken! Daarnaast maakt Jeltje gebruik van daglicht, waardoor haar foto’s helder en scherp zijn. En laat de nieuwe winkel nou nét voorzien zijn van héél veel daglicht.

Hoe lang duurt een Mini-fotoshoot?

Een Mini-Fotoshoot met fotografe Jeltje Rinzema vindt plaats in de nieuwe BabyPlanet winkel en duurt ongeveer 20 minuten. We maken een mini-fotostudio en Jeltje neemt allerlei leuke accessoires mee voor de fotoshoot en jij trekt jouw kindje de allerleukste babykleding aan. Ben je zwanger en wil je graag je zwangere buik vastleggen op de foto? Of wat dacht je van een mooie foto met je partner of beste vriendin? Ook dat kan tijdens de Mini Fotoshoot.

Wat kost een Mini-fotoshoot?

Voor maar €20,- ontvang je twee digitale foto's. Hoor je bij de BabyPlanet Club (of heb je een Relatiekaart)? Dan ontvang je de derde foto gratis! Nog geen member van de BabyPlanet Club? Dat is zo geregeld in de winkel. > Lees hier de voordelen van een member

Baby foto

Jeltje komt op de volgende data:

- BabyPlanet Drachten - vrijdag 5 april en zaterdag 6 april (volgeboekt!!)
- BabyPlanet Groningen - vrijdag 12 april en zaterdag 13 april (volgeboekt!!)
- BabyPlanet Assen - zaterdag 20 april (volgeboekt!!)
- BabyPlanet Meppel - vrijdag 26 april (volgeboekt!!)

Een afspraak maken

Geef je snel op voor de Min-fotoshoot Tour door te bellen naar de winkel waar jij heen wilt! Dit zijn de telefoonnummers van de BabyPlanet winkels:
Drachten: 0512 - 512 688
Assen: 0592 - 346 090
Meppel: 0522 - 262 495
Groningen: 050 - 311 1363

Newborn baby fotoshoot

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Voeg reactie toe
Bezig met laden...