Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Een klamboe op de babykamer

Door 01-09-2020 636 keer bekeken Geen reacties

De babykamer inrichten is misschien wel één van de leukste dingen om te doen tijdens je zwangerschap. Al scrollend op Pinterest en Instagram voor inspiratie, zie je sommige items die op elke moderne babykamer voorkomen. Waaronder de klamboe. Lees gauw verder...

De klamboe als Eyecather

Een klamboe, of ook wel hemeltje genoemd, geeft een gezellige en warme sfeer aan de kinderkamer. De lange lap stof geeft een geborgen gevoel voor je kindje, omdat deze heerlijk om hem/haar heen hangt boven het bedje. Aan het hoofdeinde van de wieg of het ledikant kan de klamboe aan het plafond of aan een piekstok gehangen worden. Maar als je kindje eenmaal uit zijn ledikant is gegroeid, kun je de klamboe ook heel mooi gebruiken voor het peuterbed.

Stylingtip!

Hang de babyklamboe in het midden van het bed, zodat de klamboe in de breedte om het bedje hangt. Zo lijkt het net een tentje en iets stoerder, maar geeft het nog steeds die gezellige sfeer.

Kleuren klamboes

De populairste kleuren voor op de babykamer zijn camel, roest, zand en andere aardetinten. Wat ook weer prachtig met elkaar te combineren is. De camel klamboe van Meyco is dan ook veruit de populairste kleur op dit moment maar Jollein heeft ook een prachtige serie kleuren! Shop hier alle babyklamboes.

Klamboe praktisch of voor het oog?

De klamboes in deze mooie kleurtjes zijn met name voor de sier. Doordat de stof vrij dicht is, wordt afgeraden om deze als muskietennet te gebruiken. Wanneer de klamboe helemaal dicht wordt gemaakt om het bedje heen, komt er onvoldoende lucht bij je kindje. Babyklamboes tegen muggen bestaan wel degelijk! Deze zijn meestal ook praktischer qua ‘looks’ en zijn gemaakt van gaas; waar je gemakkelijk doorheen kunt kijken én ademen. Deze muskietennetten zijn er in de vorm van het ledikant (die helemaal om het ledikant gespannen wordt) óf ook in dezelfde vorm als een sierklamboe.

Bij BabyPlanet vind je de leukste accessoires om je babykamer of kinderkamer mee aan te kleden. We houden de nieuwste trends goed in de gaten en kopen daar direct op in. In onze winkels geven je een passend advies voor jouw babykamer. Naast klamboes kun je in de BabyPlanet winkels en webshop ook terecht voor matrassen, dekens, hoeslakens etc. Alles om jouw babykamer het mooiste kamertje van het huis te maken. Shop hier alle babykamer textiel.

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

 

Voeg reactie toe
Bezig met laden...