Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Easywalker Harvey

Door 21-11-2016 5605 keer bekeken Geen reacties

Easywalker Harvey online bestellen

We vinden het altijd weer super leuk als er een nieuwe kinderwagen gelanceerd wordt! Op de grote Babybeurs Kind und Jugend in Keulen in september 2016 zagen we al een sneak preview, maar deze week was het dan echt zover. De nieuwe van Easywalker is binnen! En hij heet… Harvey. En wat is ‘ie mooi! ;-) De Easywalker is nu te bewonderen in onze babywinkels in Drachten, Sneek, Groningen, Assen en Meppel. Maar natuurlijk zijn Easywalker kinderwagens ook gemakkelijk online te bestellen.

Easywalker Harvey kinderwagen

Wat maakt de Easywalker Harvey zo speciaal?

De Harvey is een extendable stroller! Nu horen wij je denken, een wat? Daar bedoelen we mee dat deze kinderwagen zeer uitgebreid is. De kinderwagen is voor zowel één als twee kindjes te gebruiken. Dus als je je eerste baby verwacht, gebruik je de kinderwagen eerst met een reiswieg tot je kindje langzaam aan begint te zitten. Wanneer je kindje kan zitten komt er een zitje op het Harvey frame. Dit zitje kun je naar je toe of van je af zetten. Het wandelwagen zitje is dus om te keren. Wel zo leuk voor jou en je kindje. Op het Harvey frame is trouwens ook een Maxi-Cosi autostoeltje te bevestigen.

Maar nu komt het… van single naar duo kinderwagen

Mocht er een tweede kindje op komst zijn, dan kun je Easywalker Harvey met een eenvoudig kliksysteem ombouwen van single naar duo! Je creëert dan een soort van tandem kinderwagen voor twee kinderen. Ook nu zijn er veel mogelijkheden met het zitje, de reiswieg en zelfs het Maxi-Cosi autostoeltje! Alles is met elkaar te combineren. De Easywalker Harvey is een kinderwagen die de beste oplossing biedt voor elke fase die komen gaat in een gezin. De Harvey is dè kinderwagen die met je gezin meegroeit! Bekijk hieronder de productvideo van de Easywalker Harvey en ervaar hoe multifunctioneel en handig deze kinderwagen is!

Bekijk de video van de Easywalker Harvey


Bekijk de Easywalker Harvey 3 kinderwagen

Bekijk de Easywalker Harvey 3 Premium kinderwagen

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Geplaatst in: Nieuwe producten
Gerelateerde blogs
Voeg reactie toe
Bezig met laden...