Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Duurzame babyflessen van Hegen

Door 13-01-2023 519 keer bekeken Geen reacties

Wat worden onze klanten én wij super blij van het merk Hegen! Een compleet drinkconcept voor je baby. Sinds kort in het assortiment van BabyPlanet; helemaal leuk!! Anders dan bij andere flessen, groeit een Hegen fles met je kindje mee en kunnen ze later gebruikt worden als opslagbakje, rietjesbeker, 360° oefenbeker en uiteraard als drinkfles. Dat is toch super duurzaam? Lees in deze blog meer over het merk Hegen en de voordelen ervan. 

HegenHegen

Maak van je Hegen fles een oefenbeker, een opbergbakje én drinkbeker!

Waarom een Hegen fles? Kies je voor het merk Hegen, dan kies je voor een compleet drinkconcept. Zeer compleet! Met de producten van Hegen ben je in één keer klaar. Na de geboorte van je baby gebruik je de flessen voor het geven van borstvoeding of kunstvoeding (bijvoorbeeld Nutrilon). En later gebruik je ze als oefenbekers, rietjesfles of als handige opbergbakjes voor bijvoorbeeld yoghurt met muesli of voor fruit! De flessen van Hegen groeien met je kindje mee. Het assortiment van dit babymerk bestaat uit babyflessen, vijf soorten spenen, een elektrische kolf, een handkolf en veel handige accessoires zoals opzetstukken en drinktuiten. Alle accessoires passen op alle maten Hegen flessen. 

Hegen flesHegen fles

Hegen babyflessen die 'sqround' van vorm zijn

Sqround? Yes, je leest het goed, de flessen van Hegen zijn zowel vierkant (square) als rond (round). Door de vlakke en brede zijkanten zijn de Hegen flessen ergonomisch fijn om vast te houden. Vooral voor kindjes: door deze unieke vorm zullen ze sneller zèlf hun fles vasthouden en eruit drinken. Daarnaast zijn de flessen door hun brede vorm stapelbaar! Geen rommel-lade vol met flessen door elkaar, maar juist netjes opstapelen in je keukenkast! Worden we blij van! De Hegen flessen zijn door hun vorm gemakkelijk te reinigen. Je hoeft er niet een speciale dunne flessenborstel voor te gebruiken. De Hegen flessen zijn er in 3 maten, namelijk: 150 ml, 240 ml en 330 ml.

Anti-buikkramp spenen

Naast de vorm van de fles, is er ook goed over de spenen nagedacht! Hegen maakt gebruikt van asymmetrische anti-krampjes spenen. Dat klinkt goed hé? ;-) In de speen zit een ontluchtingsventiel, waardoor deze niet vacuüm trekt als je kindjer er uit drinkt. Het ventiel is gelukkig ingebouwd in de speen en is dus geen los onderdeel. Losse onderdelen kunnen soms voor schimmelvorming zorgen. Bij de Hegen spenen heb je daar dus geen last van. Daarnaast zit er een mooi klein drinkgaatje in de speen waaruit jouw kindje rustig en gecontroleerd zijn/haar melk opdrinkt. Of je nu gekolfde borstvoeding of kunstvoeding, of pap geeft (wat vaak iets dikker is), er zijn verschillende maten spenen. Altijd een maat die goed bij jouw kindje past. Er zit standaard een speen bij je babyfles, maar je kunt wisselen van maat om zo het drinkritme van je baby te volgen. 

  • Maat 0: Extra Slow Flow (voor pasgeboren kindjes, 0M+)
  • Maat 1: Slow Flow (1M+ met borstvoeding, 0M+ met kunstvoeding)
  • Maat 2: Medium Flow (3M+)
  • Maat 3: Fast Flow (6M+)
  • Maat Y: XL Papspeen (6M+)

Asymmetrische Hegen speen

Bij borstvoeding laat je je baby zelf het ritme bepalen, dus waarom niet bij flesvoeding? De Hegen speen maakt het mogelijk om je kindje therapeutisch te voeden omdat deze een asymmetrische speen heeft. Je hoeft de fles dus minder scherp te kantelen en dat voedt en drinkt een stuk relaxter.

Shop Hegen babyflessenShop Hegen babyflessen

'De Hermès tas onder de babyflessen'

Naast dat de flessen van Hegen super praktisch, duurzaam en fijn in gebruik zijn, zijn ze mega hip. Een fles waarmee je gezien mag worden (lees: very Instagram proof!). Vanwege het unieke en stijlvolle design én de luxe cadeauverpakking, wordt Hegen ook wel 'de Hermès tas onder de babyflessen' genoemd. De met grote strik versierde Hegen Starter Kit giftsets zijn dan ook erg populair als cadeau tijdens de babyshower (tip: als je alleen of met meerdere vriendinnen een origineel kraamcadeau wilt geven). En met de gratis Super Inpak Service van BabyPlanet maken we er écht een extra mooi cadeau van.

Hegen speenHegen speen

Hegen babyflessen zijn gemaakt van PPSU

"PPSU?!", horen wij je denken. Ja echt, PPSU is een materiaal wat geen geur en kleur opneemt. Het combineert de voordelen van glas (veilig materiaal) en kunststof (lichtgewicht en onbreekbaar). Wist je dat PPSU voornamelijk gebruik wordt in de... ruimtevaart (!) en in de medische wereld? Het heeft namelijk een hoge temperatuurbestendigheid. Stel, de fles zou een temperatuur van -20 of 180 °C hebben, dan blijft hij in tact. Dat geeft wat aan over de stevigheid van deze fles: hij is dus mega sterk! De Hegen flessen mogen gelukkig gewoon in de vaatwasser en in de magnetron. Daarnaast zijn de flessen uiteraard BPA, BPS en PVC vrij. Wel zo fijn!

Ben jij enthousiast geworden over het babymerk Hegen? Leuk! Kom de flessen, borstkolven, starterkit en bijbehorende accessoires in het echt bewonderen in onze BabyPlanet winkel in Groningen of Drachten of shop het complete drinkconcept van Hegen online. Als je meer wilt weten over het merk Hegen of over de voordelen van deze producten, klik dan hier voor extra informatie!

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Voeg reactie toe
Bezig met laden...