Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

De beste babysokjes

Door 02-01-2017 4260 keer bekeken Geen reacties

De beste babysokjes kopen

Babysokjes die telkens uitvallen… best vervelend na de tiende keer! Tuurlijk zijn die kleine babyvoetjes om op te eten, maar ze moeten wel lekker warm blijven. Wat zijn nu de beste babysokjes... Sokjes die niet uitgaan? Stop met zoeken, wij hebben het antwoord voor je! Wat ons betreft zijn deze sokken het beste voor je baby: Noppies sokjes! En daarom zijn uitgerekend deze schattige sokjes het Product van de Maand bij BabyPlanet.

Waarom zijn Noppies babysokjes de beste babysokjes?

Noppies babysokjes hebben gewoon de perfecte pasvorm. Ze zitten strak om het babyvoetje en blijven dus goed zitten. Bij BabyPlanet verkopen we de Noppies sokken al jarenlang. Met succes! De positieve recensies van klanten is wat ons betreft altijd de beste informatie. We horen vaak via klanten dat dit dè sokjes zijn die niet uitvallen. Daarnaast zijn ze ook nog eens super lief om te zien. Leuk om deze babykleding al te kopen tijdens je zwangerschap. Want van deze mini-sokjes kun je er tijdens de kraamperiode niet genoeg hebben. De Noppies sokjes zijn er in verschillende kleuren. Voor jongens en meisjes. Maar ook als je nog niet weet of het een jongetje of een meisje wordt, is er een mooi neutraal kleurtje te vinden.

Welke maat sokjes heeft mijn baby?

Geen idee welke maat voeten jouw baby heeft? Geen probleem. Op de babysokken van Noppies wordt de leeftijd aangegeven. Ze zijn er van nul tot drie maanden en van drie tot zes maanden. Wist je dat de sokken bij de newborncollectie van Noppies horen? Dit is een NOOS collectie. Oftewel een Never Out Of Stock collectie. De collectie is er voor pasgeboren baby’s tot kindjes van zes maanden.

Waar kun je de Noppies babysokjes kopen?

De newborn sokjes van Noppies zijn in onze 5 babywinkels te koop. Hier zie je direct alle kleuren. Wist je dat de sokjes leuk zijn om te versturen bij een geboortekaart? Een leuk en betaalbaar kraamcadeautje. Voor een lief prijsje geef je een leuk en handig cadeau, waar zowel baby als mama erg blij mee zullen zijn.

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Geplaatst in: In onze winkels
Voeg reactie toe
Bezig met laden...