Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Cocobelt draagriem Limited Edition

Door 28-07-2016 706 keer bekeken Geen reacties

De Cocobelt draagriem voor je autostoeltje is een eenvoudige manier om het zware tillen van je babystoeltje makkelijker te maken. Wij introduceren de nieuwste Limited Edition Cognac.

Wat is de Cocobelt

Als je in het bezit bent van een autostoeltje dan weet je hoe zwaar het kan zijn om deze te tillen met je baby in het stoeltje. Kleine stukjes lopen naar je auto, oppas en bijvoorbeeld de kinderopvang kunnen al een aardige belasting zijn met het babystoeltje in je hand om nog maar te zwijgen over een snelle boodschap, je vakantie, op het vliegveld of een dagje uit. Je voelt niet alleen het gewicht maar je mist ook de bewegingsvrijheid. De Cocobelt is de oplossing! De draagband met Klick-Buckle bevestig je gemakkelijk aan ieder merk autostoeltje en zwaar en pijnlijk tillen ruil je in voor comfortabel lopen met gemak. Om de veiligheid te waarborgen heeft Cocobelt de draagriem laten testen door de strenge TÜV-Rheinland en Bureau Veritas. Cocobelt heeft zelfs het CE-keurmerk.

Cocobelt draagriem

Voordelen van de Cocobelt draagriem voor autostoeltje

Vermoeide of pijnlijke armen van het tillen van je autostoeltje is vanaf nu verleden tijd!

- Geen gedoe met het inklappen of uitklappen van kinderwagens
- De Cocobelt bevestig je binnen een paar seconden aan je autostoeltje
- Zowel links als rechts te dragen
- Je draagt het babystoeltje veilig en comfortabel als een tas over je schouder
- Beide handen vrij
- Eenvoudig in gebruik en fantastisch om te zien (4 uitvoeringen)
- Het is een nuttig, praktisch, stijlvol en origineel product

Waar kun je de Cocobelt kopen

Natuurlijk in onze babywinkels of bekijk alle autostoel accessoires online. Via deze link krijg je extra informatie en een overzicht van verschillende accessoires voor het autostoeltje én de nieuwste Cocobelt Limited Edition! De draagriem is ook een ideaal cadeau waar de ontvanger waarschijnlijk héél blij mee is. Bezorging in Nederland en België.

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Geplaatst in: Nieuwe producten
Voeg reactie toe
Bezig met laden...