Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Bugaboo Demodag 21 mei in Groningen

Door 06-05-2016 1196 keer bekeken Geen reacties

Bugaboo Demodag op 21 mei in Groningen

Ben jij op zoek naar een nieuwe kinderwagen en denk je er aan om een Bugaboo kinderwagen te kopen? Kom dan op zaterdag 21 mei naar de Bugaboo Demodag bij BabyPlanet Groningen! De Bugaboo Crew komt naar onze babywinkel en staat deze dag helemaal voor je klaar. Je krijgt kinderwagenadvies en antwoord op al je Bugaboo vragen! Hoe klap ik een Bugaboo in? Tot welke leeftijd zit mijn kindje in een kinderwagen en wat is nu eigenlijk het verschil tussen alle kinderwagens?

Gratis goodie bij Bugaboo kinderwagen

Naast dat het erg gezellig wordt, hebben we een super leuke verrassing voor je tijdens de Bugaboo Demodag. Bestel je kinderwagen bij de Bugaboo Crew en ontvang een gave goodie!  Let op: Deze actie geldt uitsluitend tijdens de Demodag op zaterdag 21 mei bij BabyPlanet Groningen.

Bugaboo Demodag

De beste kinderwagens

Ontdek de beste kinderwagens bij BabyPlanet. In onze online webshop en vijf grote babywinkels heb je een grote keuze in merken, kleuren en prijzen. Kom naar de Demodag op 21 mei, waar de Bugaboo Crew en onze medewerkers je graag vertellen over de verschillen tussen de kinderwagens. Bij BabyPlanet luisteren we graag naar jouw wensen, we demonstreren de kinderwagen en kijken zelfs of hij ingeklapt goed in jouw auto past.

Waarom een Bugaboo kinderwagen? En welke dan?

Een Bugaboo kinderwagen staat voor comfort, Nederlands design, functionaliteit en duurzaamheid. Het originele ontwerp bestaat inmiddels vijtien jaar en is door de jaren heen alleen maar verbeterd. De Bugaboo is geschikt voor alle terreinen. Of je nu door de bossen, op het strand of in de stad loopt, de kinderwagen past zich moeiteloos aan. Het merk Bugaboo heeft verschillende modellen kinderwagens. Zo is er de Bugaboo Cameleon, de Bugaboo Bee, de Bugaboo Donkey en de Bugaboo Buffalo. Laat je informeren over de mogelijkheden van deze modellen tijdens de Bugaboo Demodag op zaterdag 21 mei in Groningen, of koop je Bugaboo kinderwagen online.

Ben je inmiddels in het bezit van een Bugaboo? Ook dan is het leuk om naar de Bugaboo Demodag te komen. Wist je dat je je kinderwagen kunt uitbreiden met prachtige accessoires? Denk hierbij aan een bijpassende voetenzak, een dekentje uit Bugaboo's nieuwste Wool Collection of juist een Breezy zonnekap om je kindje te beschermen tegen de zon deze zomer. De Bugaboo Crew laat je graag de mogelijkheden zien tijdens de Demodag. Daarnaast is het mogelijk om de Bugaboo accessoires online te bestellen in de webshop.

Dus noteer 'm alvast in je agenda. Je bent van harte welkom tijdens de Bugaboo Demodag op zaterdag 21 mei. Ons BabyPlanet filiaal in Groningen vind je aan de Protonstraat 12B (op de BabyBoulevard Hoendiep).

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Geplaatst in: In onze winkels
Voeg reactie toe
Bezig met laden...