Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Bopita Tiener Store in Assen

Door 03-11-2017 1586 keer bekeken Geen reacties

Och, wat groeien ze snel. Je blijft je verbazen over kinderen. Het ene moment liggen ze nog te slapen in dat veel te grote ledikant en het andere moment stappen ze zelf uit hun bed. Bopita heeft voor ieder kind een passend bed waarin hij of zij heerlijk kan slapen… of keten… of stoeien (dat mag natuurlijk ook).

Bopita Tiener Store bij BabyPlanet Assen

Bopita 

Bopita biedt een enorm assortiment kinderkamers. Voor stoere jongens is de kamer Basic Wood en Levi met grijze accenten gaaf en meisjes voelen zich als een prinses in kamer Belle. Met de Mix & Match collectie kun je 'los gaan' en combinaties maken met de hipste kleuren. Je begrijpt; onze klanten en wij zijn fan van Bopita! Daarom presenteren wij met trots, als enige winkel in Noord Nederland, de Bopita Tienerstore in Assen!

Grote opening Bopita Tiener Store, de enige in Noord Nederland

De bovenverdieping van de winkel is met 160m2 omgetoverd tot Bopita Tiener Store. We bieden een gróóóte collectie aan peuterlkamers en tienerkamers voor gróóóte kinderen. De opening van de Bopita Tiener Store willen we dan ook vieren! Dit doen we op zaterdag 2 december 2017 met knallende openingsacties op deze dag (houd onze website en social media hiervoor in de gaten).

Bopita actie

Bij een opening horen natuurlijk ook aanbiedingen! Bij aankoop van een Bopita tienerbed ontvang je een prachtig warm dekbed van het merk Polydaun ter waarde van €44,95. Besteed je meer dan €500,- aan Bopita meubels, dan krijg je hier een gratis Matras Jupiter €129,- èn een gratis Polydaun dekbed bij. Helemaal compleet dus! Deze acties gelden t/m 31 december 2017 in al onze BabyPlanet winkels, maar ook online in de webshop (gratis verzending in heel Nederland & België). Happy shopping!

Bopita Tiener Store Assen

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Geplaatst in: In onze winkels
Voeg reactie toe
Bezig met laden...