Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Bolle Buiken Markt

Door 15-09-2023 847 keer bekeken Geen reacties

Het is weer tijd voor de Bolle Buiken Markt! Vanaf 25 september ontvang je in alle BabyPlanet winkels een stickervel met 9 kortingsstickers waarmee je korting plakt op jouw BabyPlanet favourites. Daarnaast shop je voordelige marktkoopjes tijdens de mini-markt die op 29 september t/m 1 oktober bij BabyPlanet Groningen plaatsvindt. Ook zijn er leuke activiteiten in de winkel in Groningen. Een gratis babymassage workshop, je kindje gratis laten schminken, een mini-fotoshoot... Lees gauw verder!

Bolle Buiken Markt bij BabyPlanet Groningen

De mini-markt vindt op 29 september t/m 1 oktober plaats in onze winkel in Groningen plaats. Denk aan veel gezelligheid, kraampjes, marktkoopjes, muziek én... korting! We nodigen een aantal van onze partners uit om het nóg gezelliger te maken. Op zaterdag 30 september hebben we Annetta van Schminkatelier Annetta uitgenodigd om jouw kindje(s) gratis te schminken! Hoe leuk is dat! Annetta ken je misschien nog van het Huisje Boompje Baby event, waar ze veel kinderen blij maakte met haar mooie creaties. Daarnaast zijn de kraamverzorgenden van Kraamzorg Het Groene Kruis aanwezig op zaterdag 30 september. Ook Willemijn Neijenhuis van Babyconsulent-Assen is er. Zij is draagconsulente en geeft je extra advies over het ergonomisch dragen van je kindje.

Wat is er te doen op de Bolle Buiken Markt bij BabyPlanet Groningen? Even een opsomming...

  • Vanaf maandag 25 september t/m zondag 1 oktober ontvang je een kortingsstickervel in alle BabyPlanet.
  • Dominique van Sparkle BabySpa is op vrijdag 29 september aanwezig en verzorgt 2 x een babymassage workshop op een rustige plek in de winkel, om 10.30 en 12.00  uur (maximaal 5 baby's per workshop). Hoe leuk! En deze workshop is helemaal gratis. Opgeven? Stuur ons een berichtje/DM op via instagram. 
  • Schminkatelier Annetta is op zaterdag 30 september van 10.00 tot 14.00 uur aanwezig om jouw kindje te voorzien van prachtige schmink (gratis).
  • Willemijn Neijenhuis van Babyconsulent-Assen is op zaterdag 30 september van 9.00 tot 17.00 uur aanwezig voor het beste draagadvies. Willemijn is draagconsulente en kijkt sámen met jou en je partner (en je kindje) welke draagzak het beste bij jullie past. Lees hier de blog van Willemijn
  • De kraamverzorgenden van Kraamzorg Het Groene Kruis zijn ook zaterdag 30 september van 9.00 tot 17.00 uur aanwezig. Heb je vragen over kraamzorg? Wat kraamzorg inhoudt en hoeveel uurtjes je recht hebt op een kraamverzorgende als je kindje straks geboren wordt? Stel deze en andere vragen gerust! Daarnaast kun je meedoen aan een leuke winactie. 
  • Er staan het hele weekend (van vrijdag 29 september t/m 1 oktober) gezellige kraampjes op de parkeerplaats van de winkel in Groningen met super leuke marktkoopjes! Wil je een deel van de marktkoopjes online shoppen? Lees dan gauw verder...

Welke kortingsstickers en marktkoopjes zijn er?

Tijdens de Bolle Buiken Markt zijn onze winkels in Drachten, Assen, Meppel, Sneek en Groningen op de reguliere openingstijden geopend. Maar op zondag 1 oktober gaan we bij BabyPlanet Groningen een uurtje eerder open, nl. van 11.00 tot 17.00 uur. Check hier de openingstijden van onze babywinkels

Benieuwd naar de kortingen? Hieronder zie je de kortingsstickers die je in de winkels ontvangt vanaf maandag 25 september tot en met zondag 1 oktober. Zit er een leuke korting voor jou tussen? Wacht niet te lang, voor je het weet is deze leuke kortingsactie voorbij. 

Tijdens de Bolle Buiken Markt in Groningen zijn er voordelige marktkoopjes! En hoe leuk, een aantal van deze marktkoopjes shop je ook online bij BabyPlanet. Onderaan deze pagina vind je een banner die linkt naar de online Bolle Buiken Marktkoopjes. :-)

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Voeg reactie toe
Bezig met laden...