Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

BIBS fopspenen kopen

Door 12-07-2018 52331 keer bekeken Geen reacties

 

Menig babymondje is er mee 'gevuld'. De vintage fopspeen van BIBS! De hippe spenen in diverse prachtige kleurtjes zijn van 100% natuurlijk rubber. Wist je dat deze 'oldschool' spenen al 50 jaar verkrijgbaar zijn in Denemarken? 

Waarom een BIBS speen?

Naast dat deze fopspenen ontzettend 'instagram-proof' zijn, zijn ze gemaakt van natuurrubber. Over de vorm van de speen is ook nagedacht. De Bibs speen bootst de vorm van de borst na en is ontwikkeld om de zuigreflex van de baby te ondersteunen. De ideale speen als je borstvoeding geeft. De ronde vorm van de speen wordt ook wel een kersvorm genoemd. Het schild is ook rond en buigt weg van het gezichtje. Hierdoor wordt de huid nog goed bereikt door lucht én wordt eventuele irritatie verminderd.

BIBS spenen zijn zacht, flexibel en licht van gewicht.

Het schild is gemaakt van polypropyleen en de speen is 100% BPA en PVC vrij.

Welke maten en kleuren zijn er?

De spenen van BIBS zijn in drie verschillende maten verkrijgbaar:

• Bibs speen maat 1: 0-6 maanden (duoverpakking)
• Bibs speen maat 2: 0-18 maanden (oorspronkelijk is deze maat voor kindjes vanaf 6 maanden, maar het verschil met maat 1 is erg klein, dus wordt deze maat ook veel gekozen voor jongere kindjes). Verkrijgbaar als enkele speen én als duoverpakking.
• Bibs speen maat 3: 18+ maanden (duoverpakking)
 
In de duoverpakkingen (maat 1, 2 en 3) hebben we de volgende kleuren in het assortiment: iron/beige, blush pink/iron, mustard/smoke, sage/ivory en dark oak/blush pink.

Bibs fospeen gemakkelijk online kopen

De enkele fopspenen in maat 2 zijn er in de kleuren rust, hunter green, smoke grey, navy, woodchuck, sage mint, cloud grey, mustard, deep space, blush pink, sand en black. Je shopt de BIBS spenen in de winkels van BabyPlanet, maar natuurlijk ook online in onze webshop.

Hoe gebruik je de fopspeen?

• Voordat je de fopspeen van BIBS gebruikt, steriliseer je de speen met kokend water. Uitkoken noemt men dit ook wel. Dit doe je door gekookt water over de speen te gieten. Zo klaar dus! Mocht er water in de speen zijn gekomen, kun je dit er gemakkelijk uit drukken. Het is niet schadelijk voor de speen.
• Controleer de speen goed voordat je hem aan je baby geeft.
• Steriliseer de fopspeen dagelijk én spoel hem dagelijks af.
• Het is beter om de speen niet in de magnetron of vaatwasser te doen, omdat dit het natuurrubber aantast.
• Gebruik de speen niet langer dan 4-6 weken, om reden van veiligheid en hygiëne (erosie van het natuurrubber is mogelijk).
• Als de fopspeen per ongeluk te ver in de mond van de baby komt, kun je de speen er zachtjes weer uit halen. Door de drie gaten in het schild kan de baby niet stikken.

Nieuw van Bibs!

Nu ook verkrijgbaar van Bibs: de siliconen slabben mét opvangbakje. Is jouw kleine een grote knoeipoets ;-) en ben jij helemaal weg van de mooie Bibs kleurtjes? Dan is deze slab echt iets voor jou (ehh.. voor je kindje natuurlijk). Klik op de banner hieronder en bekijk alle kleurtjes. 

De Bibs spenen en slabben zijn verkrijgbaar in onze babywinkels in Drachten, Groningen, Sneek, Assen en Meppel. En uiteraard in onze webshop. 

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Geplaatst in: Nieuwe producten
Voeg reactie toe
Bezig met laden...