Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

BabyPlanet Drachten gaat verhuizen

Door 21-10-2016 3536 keer bekeken Geen reacties

Onze BabyPlanet winkel in Drachten gaat verhuizen! En oh, wat hebben we daar veel zin in! Onze winkel aan Leidijk 30 is inmiddels gesloten. Het grote verhuizen is dus begonnen! Op dinsdag 15 november openen we onze deuren aan de Martin Luther Kingsingel 60 op de Woonboulevard in Drachten. Maar dat is nog niet alles... BabyPlanet gaat daarna een compleet NIEUWE winkel bouwen op dezelfde Woonboulevard in Drachten. We zullen dus eerst een tijdelijk pand betreden en gaan vanuit daar verhuizen naar de nieuwe winkel.

BabyPlanet winkel in Drachten gaat verhuizen

Verhuizen naar Woonboulevard Drachten

Nadat bekend werd dat supermarktketen Aldi zich op het huidige terrein van BabyPlanet (aan de Leidijk) mag vestigen, werden onze verhuisplannen concreet. Een verhuizing kost een hoop tijd en moeite en doe je natuurlijk niet zomaar. De belangrijkste reden voor deze verhuizing is dat we graag naar een locatie willen waar we beter bereikbaar zijn voor jou als klant. Daarnaast zijn er op de Martin Luther Kingsingel meerdere winkels gevestigd, wat jou nog meer shopplezier geeft. In de nieuwe winkel blijven de gezichten vertrouwd en kun je rekenen op de service die je van ons gewend bent.

Er staat nog meer leuks op de planning, want naast deze verhuizing, krijgen we een nieuwe webwinkel. Een spannende, drukke maar vooral super leuke tijd breekt aan voor BabyPlanet! Al deze veranderingen hebben we hieronder samegevat in een duidelijk 4-stappenplan.

Stap 1 - Sluiting winkel

De huidige winkel op de locatie Leidijk 30, 9202 TZ in Drachten is op zaterdag 5 november voor het laatst open. In de dagen hierna, van maandag 7 tot en met 14 november gaan we verhuizen en zijn we gesloten. Uiteraard kun je wel bestellingen plaatsen op onze webshop. De leveringen hiervan gaan tijdens de verhuizing gewoon door zoals je dat van ons gewend bent.

Stap 2 - Opening tijdelijke winkel

Op dinsdag 15 november openen wij onze tijdelijke winkel op de Woonboulevard aan de Martin Luther Kingsingel. Dit zal gepaard gaan met mooie openingsaanbiedingen. Bekijk ook onze SALE.

Stap 3 - Lancering nieuwe webshop

In de loop van volgend jaar lanceren wij onze nieuwe geavanceerde webshop. Deze gaat het vertrouwde producten gamma van baby- junior- en zwangerschapsproducten omvatten zoals je dat van ons gewend bent maar dan in een mooiere online omgeving en beter geschikt voor mobiele apparaten om het online shoppen bij BabyPlanet nog makkelijker te maken.

Stap 4 - Opening nieuwbouw BabyPlanet

Om het nog leuker te maken voor jou om je baby, junior- en zwangerschapsspullen te kopen, bouwen wij een hele nieuwe winkel pal naast de tijdelijke huisvesting. De opening van de nieuwbouw zal ergens in 2017 plaatsvinden maar dat is nog niet exact bekend. Het team van BabyPlanet houdt je hiervan op de hoogte via de website en Facebook pagina.

Tijdens de verhuizing zijn onze winkels in Sneek, Groningen, Assen en Meppel gewoon geopend. Bekijk hier de openingstijden van BabyPlanet.

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Geplaatst in: In onze winkels
Voeg reactie toe
Bezig met laden...