Babyplanet


Naar winkelwagen >

U heeft geen
items.

 
 
 
 
 

Babykamers

 

Op zoek naar een voordelige babykamer voor je baby!

Er is een kindje op komst en je wilt natuurlijk dolgraag beginnen met het maken van plannen voor de babykamer. Welke kamer wordt de babykamer; de grote slaapkamer of het kleine studeerkamertje? Een babykamer bestaat uit een ledikant, commode en kast. Boven de commode hangt men een wandrekje. Bij het zoeken van een geschikte kinderkamer online, is het belangrijk om rekening te houden met de volgende punten. Zoals veiligheid, afmetingen en de stijl van de kamer. BabyPlanet biedt je daarom een uitgebreid assortiment babykamers aan; zo is er voor ieder wat wils! 

Uiteraard worden de babymeubelen gratis bij je thuis afgeleverd. BabyPlanet beschikt over een vakkundig montageteam die tegen een vergoeding de babykamer voor je in elkaar zet. Kom gerust eens langs in één van onze babywarenhuizen of neem een kijkje in onze webwinkel.


Bopita

Met ruim 27 verschillende babykamers is Bopita een trouwe babykamer leverancier die van innovatie houdt. De collectie wordt regelmatig vernieuwd, zo is er sinds kort weer de nieuwe Bopita Babykamer Belle uit. Deze bestaat uit een lief ledikantje, een commode en een ruime kast. En voor liefhebbers van eigentijdse strakke meubels is er de babykamer Bopita Sofie, mooi wit afgelakt. Bent u opzoek naar een wat met meer kleurrijke kamer? Dan zijn de meubelen van Bopita Mix & Match perfect voor u. De Bopita Mix & Match kan uitgebreid worden met tienerkamer onderdelen van Bopita Mix & Match

Maar ook voor goedkope tienerkamers en peuterbedden ben je bij ons aan het juiste adres. Check voor tienermeubelen gauw de webwinkel JuniorPlanet.nl!